Maaseudun Tulevaisuus

Maaseudun Tulevaisuus (MT) ilmestyy painettuna versiona kolme kertaa viikossa, verkossa uutisia julkaistaan joka päivä. MT on maaseudun elinkeinoihin, kulttuuriin ja harrastuksiin keskittyvä erikoissanomalehti. Se kertoo tuoreeltaan myös politiikan ja talouden uutiset taustoineen. MT:n vakituisia liitelehtiä ovat Viikonvaihde kerran viikossa, kuukausittaiset Kantri ja Suomalainen Maaseutu sekä 10 kertaa vuodessa ilmestyvä MT Metsä.

Maaseudun Tulevaisuus on tilattavista sanomalehdistä Suomen toiseksi luetuin (322 000 lukijaa, KMT 2018) ja sen levikki on 73 156 kpl (LT 2017).

MT.FI Tilaa Maaseudun Tulevaisuus

Koneviesti

Koneviesti ilmestyy 18 kertaa vuodessa ja on alansa johtava ammattilehti. Lehden lukijamäärä on 163 000 lukijaa (KMT 2018) ja sen levikki on 28 604 kpl (LT 2016).

Koneviesti tuntee koneet ja hallitsee tekniikan järeän luokan työkoneista jokamiestä kiinnostaviin laitteisiin. Lehdessä on tietoa ja hyötyä: testejä, esittelyjä, koeajoja, vertailuja sekä huolto- ja korjausaiheisia juttuja.

koneviesti.fi Tilaa Koneviesti

Aarre

Aarre on laadukas, metsäaiheinen hyötytieto- ja elämäntapalehti. Sen aihepiirejä ovat metsä, juuret, puu, luonto, hyvinvointi ja oma talous.

Aarre on suunnattu metsänomistajille sekä kaikille metsästä ja luonnosta kiinnostuneille suomalaisille. Aarre ilmestyy yksitoista kertaa vuodessa. Lukijoita on 110 000 (KMT 2018) ja lehden levikki on 19 862 kpl (LT 2016).

aarrelehti.fi Tilaa Aarre

Kylvösiemen

Kylvösiemen on neljä kertaa vuodessa ilmestyvä kasvinviljelijän ammattilehti. Se tarjoaa ajankohtaista tietoa muun muassa vilja- ja öljykasvimarkkinoista, kasvinsuojelusta, uusista vilja-, öljykasvi- ja nurmilajikkeista sekä esittelee erikoiskasvien viljelyä. Lehti käsittelee myös kattavasti siemenviljelijän arkea.

Tilaa Kylvösiemen