Maaseudun Tulevaisuus

Maaseudun Tulevaisuus ilmestyy paperisena versiona kolme kertaa viikossa ja verkossa uutiset joka päivä. Lehti on maaseudun elinkeinoihin, kulttuuriin ja harrastuksiin keskittyvä erikoissanomalehti. Se kertoo tuoreeltaan myös politiikan ja talouden uutiset taustoineen. Maaseudun Tulevaisuuden vakituisia liitelehtiä ovat Viikonvaihde kerran viikossa ja kuukausittaiset Kantri ja Suomalainen Maaseutu.

Maaseudun Tulevaisuus on tilattavista sanomalehdistä Suomen toiseksi luetuin (306 lukijaa, KMT S2017/K2018) ja sen levikki on 73 156 kpl (LT 2017).

MT.FI Tilaa Maaseudun Tulevaisuus

Koneviesti

Koneviesti ilmestyy 18 kertaa vuodessa ja on alansa johtava ammattilehti. Lehden lukijamäärä on 156 000 lukijaa (KMT S2017/K2018) ja sen levikki on 28 604 kpl (LT 2016).

Koneviesti tuntee koneet ja hallitsee tekniikan järeän luokan työkoneista jokamiestä kiinnostaviin laitteisiin. Lehdessä on tietoa ja hyötyä: testejä, esittelyjä, koeajoja, vertailuja sekä huolto- ja korjausaiheisia juttuja.

koneviesti.fi Tilaa Koneviesti

Aarre

Aarre on laadukas, metsäaiheinen hyötytieto- ja elämäntapalehti. Sen aihepiirejä ovat metsä, juuret, puu, luonto, hyvinvointi ja oma talous.

Aarre on suunnattu metsänomistajille sekä kaikille metsästä ja luonnosta kiinnostuneille suomalaisille. Aarre ilmestyy yksitoista kertaa vuodessa. Lukijoita on 102 000 (KMT S2017/K2018) ja lehden levikki on 19 862 kpl (LT 2016).

aarrelehti.fi Tilaa Aarre

Kylvösiemen

Kylvösiemen on neljä kertaa vuodessa ilmestyvä kasvinviljelijän ammattilehti. Se tarjoaa ajankohtaista tietoa muun muassa vilja- ja öljykasvimarkkinoista, kasvinsuojelusta, uusista vilja-, öljykasvi- ja nurmilajikkeista sekä esittelee erikoiskasvien viljelyä. Lehti käsittelee myös kattavasti siemenviljelijän arkea.

Tilaa Kylvösiemen