USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Miksi minun kannattaisi tulla jäseneksi?
Ideariihessä pääset osallistumaan Viestilehdet Oy:n ja sen julkaisemien lehtien Maaseudun Tulevaisuuden, Koneviestin ja Aarteen tuote- ja palvelukehitykseen arvioimalla, kokeilemalla ja testaamalla erilaisia asioita. Pääset kertomaan mielipiteitäsi, ajatuksiasi ja kokemuksiasi niin ideoiden tasolla olevista kuin jo kehitteillä tai käytössä olevista tuotteista ja palveluista. Lisäksi Ideariihen aktiivisten jäsenten kesken arvotaan säännöllisin väliajoin erilaisia palkintoja.

Miksi taustatietokysely pitää täyttää?
Liittyessäsi Ideariihen jäseneksi sinua pyydetään täyttämään taustatietokysely. Antamiasi tietoja käytetään erilaisten kyselyjen ja tehtävien kohdentamisessa tietyn tyyppisille jäsenille. Taustatietoja hyödynnetään myös kyselyiden ja tehtävien tulosten tulkinnassa. Yksittäisiä vastauksia ei kuitenkaan koskaan voida yhdistää tiettyyn henkilöön.

Mitä Ideariihessä tehdään?
Ideariihen jäsenenä saat 1-4 kertaa kuukaudessa kutsun osallistua kyselyyn tai suorittaa erilaisia tehtäviä verkossa. Niiden aiheet, toteutustavat ja laajuus voivat vaihdella. Sinut voidaan myös kutsua testaamaan palveluja tai osallistumaan haastatteluihin erikseen määritellyssä paikassa.

Mistä tiedän, mihin tehtäviin minun pitää osallistua?
Saat osallistumiskutsun sähköpostitse kulloinkin käynnissä olevaan kyselyyn tai tehtävään. Kutsun lähettäjän osoite on ideariihi@viestilehdet.fi.

Pitääkö kaikkiin tehtäviin ja kyselyihin osallistua?
Osallistuminen on aina vapaaehtoista. Voit osallistua kaikkiin tehtäviin ja kyselyihin, joihin saat kutsun tai osallistua vain sellaisiin, joiden aiheet kiinnostavat sinua tai jotka sopivat aikatauluihisi. Osallistuminen kuitenkin kannattaa, sillä palkintojen arvonnat suoritetaan aktiivisimpien jäsenten kesken. Jos et osallistu tehtäviin ja kyselyihin lainkaan 12 kuukauden aikana, on Viestilehdet Oy:llä oikeus päättää jäsenyytesi Ideariihessä.

Mistä tiedän, mitä kyselyn perusteella on tehty?
Kyselyjen ja tehtävien tulosten hyödyntämisestä kerrotaan Viestilehdet Oy:n painetuissa julkaisuissa sekä julkaisujen verkkopalveluissa.

Millä perusteella jäseniä palkitaan?
Ideariihen aktiivisten jäsenten kesken arvotaan säännöllisin väliajoin elokuvalippuja ja erilaisia lahjakortteja. Joidenkin laajempien tehtäväkokonaisuuksien yhteydessä osallistujien kesken voidaan arpoa myös jokin suurempi palkinto. Erikseen määritellyissä paikoissa tapahtuviin testeihin tai haastatteluihin osallistuvat jäsenet palkitaan aina lahjakortilla.

Mitä teen, jos tietoni muuttuvat?
Jos sähköpostiosoitteesi, nimesi tai muut antamasi tiedot muuttuvat, ole hyvä ja ilmoita muutoksista sähköpostitse osoitteeseen ideariihi(at)viestilehdet.fi.

Miten voin päättää jäsenyyteni?
Jos haluat päättää jäsenyytesi, ole hyvä ja ilmoita siitä sähköpostitse osoitteeseen ideariihi(at)viestilehdet.fi.